Novibet Προσφορές*

Αναμφίβολα η νοβιμπετ έχει μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στο χώρο του gaming. Η πλατφόρμα έχει ως κύριο μέλημα της την ευχαρίστηση των παικτών, γι αυτό καθημερινά διαθέτει πληθώρα προσφορών*. Σου δίνει την δυνατότητα να στοιχηματίζεις καθημερινά στα μεγαλύτερα επιλεγμένα παιχνίδια με 0% γκανιότα(*Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη). Στη Novi bet ο αγώνας δεν τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αλλά στο ‘88’. Aν τυχόν όλα σου πάνε πρίμα ως το «88» και στις καθυστερήσεις «στραβώσει» το πράγμα, μην ανησυχείς… δεν χάνεις το στοίχημα σου, αλλά παίρνεις τα χρήματα σου πίσω. Επίσης αν είσαι λάτρης των παρολί πλέον μπορείς να παίζεις χωρίς άγχος. Με την προσφορά* Χαμ-Ένα ΤΕΛΟΣ μπορείς να τοποθετήσεις οποιοδήποτε παρολί, από πέντε επιλογές και πάνω, και αν χάσεις μόνο ένα σημείο, τότε θα σου επιστραφεί το ποσό του στοιχήματος.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις.  21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Στοιχήματα και αποδόσεις

Στη νοβιβετ θα βρεις πληθώρα στοιχημάτων και αγορών. και ανταγωνιστικές αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα. Η γκανιότα στα περισσότερα παιχνίδια είναι από 4,8% – 5,8%. Αρκετά καλή θα λέγαμε. Η πληθώρα αγορών παίζει σημαντικό ρόλο, στη  νοβιβετ το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και προσφέρουν σε κάθε παιχνίδι περισσότερες από 90 αγορές. Μπορείς να ποντάρεις σε αποτέλεσμα, Over/under, Διπλή ευκαιρία, DNB, Ημίχρονο/Τελικό, Σύνολο Γκολ Αγώνα, Μονά ή Ζυγά Γκολ Αγώνα, διαφορά νίκης και πολλά άλλα.

Εκτός των πολλών αγορών, υπάρχει το Section “Live Scores” όπου σε βοηθάει ώστε να βλέπεις τα αποτελέσματα ταξινομημένα με βάση την διοργάνωση αλλά και τον χρόνο διεξαγωγής τους. Επίσης υπάρχει η υπηρεσία «Στατιστικά» όπου μπορείς να δεις αναλυτικά όλες τις πληροφορίες και την προϊστορία για το κάθε αγώνα. Εκεί που ξεχωρίζει πραγματικά η νοβιβετ είναι ότι διαπραγματεύεται μαζί σου, τα όρια στοιχηματισμού. Πως γίνεται αυτό; Με την υπηρεσία BET REFERRAL.

Τι είναι το Bet Referral

Στέλνεις το στοίχημά σου στον Bookmaker για έγκριση και η διαπραγμάτευση ξεκινάει. Ο bookmaker μπορεί να αποδεχθεί το στοίχημά σου, να σου προτείνει ένα άλλο ποσό ή να απορρίψει το αίτημά σου. Εσύ επιλέγεις εάν θα προχωρήσεις ή θα πας πάσο. Σε περίπτωση απόρριψης, το στοίχημά σου ακυρώνεται και βρίσκεσαι πάλι στην αρχή.

Εκτός όλων των προαναφερθέντων, η πλατφόρμα αυξάνει τις αποδόσεις της σε περίπτωση που επιλέξεις να ποντάρεις σε παρολί. Αν πχ στοιχηματίσεις σε 3άδα, τότε η τελική σου απόδοση θα αυξηθεί κατά 5%, αν παίξεις 4αδα κατά 10% και πάει λέγοντας… Η ενισχυμένη απόδοση είναι δικά σου χρήματα, άμεσα αναλήψιμα. Κανένας περιορισμός ανά μέρα ή εβδομάδα. Σημείωσε πως η αυτόματη ενισχυμένη απόδοση ισχύει μόνο για τις κύριες αγορές κάθε αθλήματος: Αποτέλεσμα Αγώνα, Over/Under, Χάντικαπ Αγώνα.

Novibet αξιοπιστία ή απάτη;

Η πλατφόρμα στην οποία ανήκει (Novigroup Limited) διαθέτει άδεια σε μία από τις αυστηρότερες ρυθμιστικές αρχές του κόσμου, του Ηνωμένου Βασιλείου (αριθμός αδείας 000-039440-R-319360-011). Παράλληλα προσφέρει νόμιμα της υπηρεσίες της στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011. Εκτός της νόμιμης άδειας, η Novi bet συμμετέχει και είναι μέλος σε διάφορους οργανισμούς δείχνοντας εμπράκτως ότι πρωτίστως ενδιαφέρεται για την αξιοπιστία των προϊόντων της, αλλά και την ασφάλεια του παίκτη.

Μεταξύ άλλων είναι μέλος του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Gamcare, του Οργανισμού Ρύθμισης και Ακεραιότητας της Στοιχηματικής Αγοράς και του οργάνου διαιτησίας IBAS, το οποίο αν δεν βρεθεί λύση ανάμεσα σε παίκτη και πλατφόρμα, παρεμβαίνει και δίνει τέλος στην όποια διαμάχη. Κύριο μέλημα της πλατφόρμας είναι η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, γι αυτό το λόγο είναι εφοδιασμένη με το σύστημα SSL Certificate της Thawte, μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον τομέα της. Τέλος το λογισμικό της Nόβιμπετ έχει ελεγχθεί από την Gaming Laboratories International, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο, το οποίο ειδικεύεται σε παροχή ανάλογων υπηρεσιών στο διαδικτυακό χώρο.

Novibet Εγγραφή

H εγγραφή είναι εύκολη διαδικασία για τον οποιοδήποτε. Στη αρχική σελίδα της Novibet στο πάνω μέρος αριστερά υπάρχει ένα κόκκινο κουμπί που αναγράφει τη λέξη «εγγραφή». Κάνοντας κλικ, εμφανίζεται η φόρμα εγγραφής όπου συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, email, διεύθυνση κτλπ). Αφού δώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία, επιβεβαίωσε ότι δέχεσαι τους όρους και τις προϋποθέσεις πατώντας «ολοκλήρωση εγγραφής». Σε λίγα δευτερόλεπτα θα λάβεις ένα προσωπικό email (πρόσεξε γιατί μπορεί να πάει στα spam) το οποίο θα περιλαμβάνει το link ενεργοποίησης του λογαριασμού σου. Αυτό ήταν, πλέον είσαι μέλος της νοβιμπετ και μπορείς να γίνεις αποδέκτης όλων των υπηρεσιών της.

Novibet Live Betting

Μετά την τελευταία αναβάθμιση της Live Βetting πλατφόρμα της συμπλήρωσε τα κενά που της έλειπαν. Εξαιρετική διαμόρφωση ιστοσελίδας (4στηλη), άρτια τεχνικά και όμορφη σχεδιαστικά. Στην πρώτη στήλη βρίσκονται τα HOT παιχνίδια και από κάτω οι υπόλοιποι Live Αγώνες. Στη κεντρική είναι το ματς της επιλογής σου και από κάτω οι αγορές όπως αποτέλεσμα αγώνα, διπλή ευκαιρία, επόμενο γκολ, ημίχρονο/τελικό και άλλα πολλά. Στην 3η στήλη βρίσκεται το γηπεδάκι με τη Live εξέλιξη του παιχνιδιού και οι αγορές που αφορούν το πρώτο ημίχρονο του κάθε αγώνα. Τέλος στη 4η στήλη θα δεις το «Δελτίο σου», ενότητα για καζίνο και την υπηρεσία Live Scores. Οι αποδόσεις είναι σε καλό επίπεδο, όχι οι καλύτερες της αγοράς, αλλά πάνω από το μέσο όρο.

Novibet Live Streaming

Κάλυψε και αυτό το κενό. Μέχρι προσφάτως δεν είχε υπηρεσία Live Streaming, όμως με την νέα αναβάθμιση της ιστοσελίδας της, απέκτησε. Πλέον πατώντας στη καρτέλα «πρόγραμμα» μπορείς να δεις τους αγώνες που διατίθενται σε Live Streaming μετάδοση. Πρόσεξε, δεν μεταδίδονται όλοι οι αγώνες Live, πρέπει να υπάρχει το εικονίδιο της τηλεόρασης δίπλα από την ονομασία του αγώνα. Σημαντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καθόλου κολλήματα ή Lag εν ώρα δράσης.

Novibet Cash Out

Άλλη μία υπηρεσία που πρόσθεσε στη φαρέτρα της το τελευταίο διάστημα. Το Novibet Cash Out είναι ένα από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία και στην  νοβιβετ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε Pre-match και live αγορές, είτε έχει παίξει παρολί, είτε κάποιο μονό στοίχημα. Το Cash-Out είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όλα τα γεγονότα

Novibet Κατάθεση

Πολύ καλή δουλειά στο τομέα των συναλλαγών και συνάμα στις καταθέσεις. Η νοβιμπετ πλέον διαθέτει όλους τους δημοφιλείς τρόπους πληρωμής πχ VIVA, Τραπεζική μεταφορά, ηλεκτρονικά πορτοφόλια και άλλα που θα δεις παρακάτω. H ελάχιστη κατάθεση μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι 1€, με Paysafe 5€ και με όλους τους υπόλοιπους τρόπους 10€. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης ενός μοναδικού προσωπικού κωδικού για Viva Wallet και e-banikng, ώστε να ολοκληρώνονται πολύ πιο γρήγορα οι συναλλαγές.

Novibet Ανάληψη

Εξίσου δυνατή και στο τομέα των αναλήψεων. Η Νοβιμπετ έχει φροντίσει έτσι ώστε να μπορείς με όποιο τρόπο κάνεις κατάθεση να μπορείς να κάνεις και ανάληψη. Τραπεζικό έμβασμα, ελληνικές κάρτες και ηλεκτρονικά πορτοφόλια τύπου Neteller και Skrill είναι διαθέσιμα. Πρόσφατα έβαλε και άμεσο web banking μέσω ΔΙΑΣ). H ελάχιστη ανάληψη είναι 10€ για όλες τις μεθόδους, εκτός από την τραπεζική μεταφορά που είναι 50€. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ΄με όλους τους τρόπους, εκτός της τραπεζικής μεταφοράς, οι αναλήψεις ολοκληρώνονται το μέγιστο σε 48 ώρες.

Πως θα παίξω στην Novibet από το κινητό

Χωρίς υπερβολές, η πλατφόρμα έχει αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα Mobile της αγοράς. Μοντέρνο design, εξαιρετικά γραφικά, εύχρηστο και ταχύτατο. Όλες οι διοργανώσεις αλλά και οι κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις μαζί σου με μια ματιά! Λειτουργία Quick Bet ώστε με το πάτημα 3 κουμπιών να έχεις τοποθετήσει το στοίχημα σου. Επίσης αν θες να παίξεις όλο το ποσό που έχεις στο λογαριασμό σου, επιλέγεις All in και όλο το ποσό τοποθετείται με τη μία στo κουπόνι σου! Για να μεταβείς στη Novibet Mobile έκδοση απλά πληκτρολόγησε στον Browser σου http://m.novibet.gr/. Θυμήσου ότι όπου και αν βρίσκεσαι, από κινητό ή τάμπλετ, είσαι…»ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ».

Νοvibet ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση πριν κάποια χρόνια μπορεί να ήταν μία δύσκολη διαδικασία για τους παίκτες όμως πλέον είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ μεν, πολύ εύκολη διαδικασία δε. Στα πλαίσια του κανονισμού περί της Καταπολέμησης Χρηματοδότησης Παράνομων Δραστηριοτήτων (ΦΕΚ 3162 / 25-11-2014), η νοβιμπετ θα σου ζητήσει να παράσχεις έγγραφα, τα οποία επαληθεύουν την ορθότητα και την ισχύ των στοιχείων του λογαριασμού σου. Πρόκειται για μια γρήγορη, εύκολη και απολύτως ασφαλή διαδικασία με μόνο στόχο την μεγαλύτερη ασφάλεια του λογαριασμού σου. Για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση του λογαριασμού σου με επιτυχία θα πρέπει να στείλεις τα έγγραφα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: documents@novibet.com από την ηλεκτρονική σου διεύθυνση (email) την οποία έχεις δηλώσει στην πλατφόρμα μαζί με το username. Τα έγγραφα είναι τα εξής:

 1. Φωτογραφία της ταυτότητάς σου (2 όψεις) ή του διαβατηρίου σου.
 2. Φωτογραφία εγγράφου το οποίο επαληθεύει τη διεύθυνσή σου, στο όνομά σου, με ημερομηνία έκδοσης εντός 3 μηνών. Δεκτά γίνονται επίσης τα ακόλουθα έγγραφα:
 • Ενημέρωση κίνησης τραπεζικού λογαριασμού ή κάρτας, την οποία λαμβάνεις μέσω αλληλογραφίας
 • Λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος / νερού / σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ / φυσικού αερίου
 • Εκκαθαριστικό εφορίας
 • Σε περίπτωση που δε λαμβάνεις μέσω αλληλογραφίας κανένα από τα παραπάνω έγγραφα, μπορείς να στείλεις μία επικυρωμένη εντός 3 μηνών υπεύθυνη δήλωση από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα σε συνδυασμό με έναν λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος / νερού / σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ / φυσικού αερίου στο όνομα του ατόμου που σου φιλοξενεί
 • Έγγραφα όπως λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, λογαριασμοί συνδρομητικής τηλεόρασης, απόδειξη πληρωμών κλπ, δε γίνονται αποδεκτά.
 • Τα έγγραφα θα πρέπει να είναι ευανάγνωστα, με ορατές και τις 4 γωνίες του εγγράφου (φωτογραφία ολόκληρου του εγγράφου).
 • Για κατάθεση μέσω κάρτας: Φωτογραφία της κάρτας σου (2 όψεις). Θα πρέπει να διακρίνονται τουλάχιστον τα 6 πρώτα και 4 τελευταία ψηφία του αριθμού της κάρτας, καθώς και το όνομα κατόχου και η ημερομηνία λήξης. Μπορείς να καλύψεις τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας CVV στην πίσω όψη.
 • Για κατάθεση μέσω Paysafe: Έγχρωμο αντίγραφο του βιβλιαρίου τραπέζης ή αποδεικτικό τραπέζης όπου θα φαίνονται το ΙΒΑΝ, το BIC/SWIFT και το όνομα του κατόχου του λογαριασμού

*Μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης του λογαριασμού σου, θα λάβεις σχετικό ενημερωτικό email*

Novibet Επικοινωνία

Το τμήμα εξυπηρέτησης της Novibet είναι από τα κορυφαία της αγοράς και οι εκπρόσωποι της πλατφόρμας απαντούν άμεσα στο οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Για να έρθεις σε επικοινωνία με την πλατφόρμα μπορείς να το κάνεις με τους παρακάτω τρόπους:

 • Σταθερό τηλέφωνο στο +44 (20) 32900310 (Έλληνας εκπρόσωπος)
 • Φαξ +30 2112687005
 • Skype (09:00 – 02:00)
 • Live Chat (09:00 – 02:00)
 • Mε email support@novibet.com

Το εξαιρετικό support

Με διαφορά το καλύτερο τμήμα εξυπηρέτησης στην Ελλάδα. Στην Novibet δεν θα πάρετε ποτέ απάντηση-κονσέρβα, αφού οι εκπρόσωποι της εταιρίας είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν πως να λύσουν το κάθε πρόβλημα.

Τα ειδικά στοιχήματα

Ειδικά στοιχήματα για Super League, Β' Εθνική, Basket League, πολιτική, ταινίες και για τον Γιάννη Αντετοκουνμπό και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Μερικά έχουν μεγάλη δόση χιούμορ, κάποια άλλα όχι, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ένα. Στα ειδικά στοιχήματα της κρύβονται τρομερές ευκαιρίες κέρδους.

Κορυφαίες αποδόσεις σε όλα τα πρωταθλήματα

Παίξε Νόμιμα

Το Live Streaming

Προς το παρών είναι διαθέσιμο μόνο στην Bundesliga και το NBA. Είναι κρίμα για μία εταιρία σαν την Novibet να μην προσφέρει εικόνα από περισσότερα πρωταθλήματα. Βέβαια με το "μπάσιμο" που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί και αυτό.

Τα ειδικά στο μπάσκετ

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να είναι Top επιλογή, ωστόσο σε μπάσκετ και τένις χρειάζεται αρκετή βελτίωση. Θα θέλαμε να δούμε ειδικά παικτών στο μπάσκετ και περισσότερα εναλλακτικά χάντικαπ στο τένις.

Κορυφαίες αποδόσεις σε όλα τα πρωταθλήματα

Παίξε Νόμιμα